Sectorprotocol voor plaatsbezoeken in de vastgoedsector --> KLIK HIER


DE SLEUTEL TOT UW VASTGOEDDROOMDOMUS INNOVA

Wij zijn een erkend vastgoedmakelaar en bieden u bij de verkoop van uw pand een maximale flexibiliteit in ons service aanbod.

Zo bieden wij u enerzijds de mogelijkheid om uw goed met onze professionele begeleiding zelf te verkopen of anderzijds uw verkoop van a tot z toe te vertrouwen aan de professionele makelaar.

Onze onderneming bestaat al sedert 2014 en heeft als activiteit het aankopen, renoveren en verkopen of verhuren van woningen in eigen beheer. Door deze activiteiten hebben we een doorgedreven materialenkennis en een technisch inzicht in bouwkwaliteit zodat we een correct zicht hebben op de juiste verkoopprijs van een onroerend goed

Als verhuurder beschikken we over 18 jaar professionele ervaring die ons toelaat om u bij te staan bij de aanvraag van een conformiteitsattest, elektrische keuring, EPC en bij het opmaken van de juiste huurovereenkomst en plaatsbeschrijving. Kortom wil je verhuren zonder zorgen, laat het over aan ons..

Met deze ervaringen zijn wij de juiste en betrouwbare partner bij de verkoop van uw onroerend goed.


WAT KAN DOMUS INNOVA VOOR U BETEKENEN?

Goede service, dienstverlening, inzet en eerlijkheid staan voor ons hoog in het vaandel.


Wij helpen u graag bij het zoeken van:


Toezichthoudende autoriteit: Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars, Luxemburgstraat 16B te 1000 Brussel
Onderworpen aan de deontologische code van het BIV
Vastgoedmakelaar-bemiddelaar BIV 513.213 (Erkend in België) - Laila Clarisse

BA EN BORGSTELLING: NV AXA BELGIUM (polisnr. 730.390.160) (Belgie)
KB van 27 september 2006 tot goedkeuring van het reglement van plichtenleer van het BIV. BA en borgstelling via NV AXA Belgium (Polisnr. 730.390.160)